Oscarsborg Akustiske

Vi er kommet frem til nest siste slipp av artister til Oscarsborg akustiske.

 

Paulin Voss
Paulin Voss slapp nylig sitt andre album ”Soundwave”, til gode anmeldelser over det ganske land. Paulin har sitt musikalske hjerte mange steder. Hun er opprinnelig utdannet klassisk cellist og begynte karrieren som orkestermusiker i Kristiansand og Trondheim symfoniorkester. På sine album er det popmusikken som star i fokus.
Single- og tittelkuttet ”Soundwave” har de siste ukene ligget veldig høyt på radiolista i Norge, og det er med glede vi har registrert en økende interesse rundt en av våre lokale artister. Mange har sett Paulin og bandet spille på ulike scener rundt om i Drøbak. Nå gleder vi oss til å oppleve henne på vår akustiske festival midt i Oslofjorden.

Oscarsborg Akustiske

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s